Vilka är vi?

Ciferi startade från drömmen om att sprida färg till vardagen och utvecklades till något som skulle göra skillnad på stort. Våra skivor är alla inköpta i andra-hand och varsamt målade för hand med miljövänlig färg för att minska avttrycket som vi sätter på vår miljö. Skivorna är inte bara vackra att se på utan de är även en symbol för ett hållbart kretslopp med miljön i fokus.

Nedan följer en personbeskrivning av alla oss som jobbar på Ciferi_UF med allt ifrån produktion till verksamhetsutveckling.

Inköpare-

För att företagets procecer ska flyta på smidigt hjälper  Felicia Eklund till med det hon har möjlighet till. Hennes stöttande bidrar till positiv energi i hela företaget.

Ekonomiansvarig-

Ekonomin går stadigtmed Casper Carlsson vid rodret. Han navigerar oss  tryggt till hamn även när det vinden ökar och uppgifterna blåser förbi.

Produktion och konstruktion-

Sigrid är ansvarig för såväl konstruktionen av tavlor, basmotiv, mallar, skisser m.m som för självaste produktionen av dem.

 

  

   

Verkställande Direktör-

Ciferis framtid lotsas fram av vår drivna Saga Björklund med sina pricksäkra visioner. Hon ser till att skutan kommer fram till sina destinationer.

Designer-

Ett företag av konst behöver en suverän designer för att kunna ta sig framåt. Torun Larsson dirigerar gruppen säkert framåt i marknadsföringsprocesser, sociala medier och  hemsidelayout.

Säljare-

För att nå ut till våra kunder har vi Hannes Andersson som med sin sociala natur ser till att Ciferi är ett företag att räkna med.

Marknadsförare-

Utan en tydlig plan är svårt att hitta vägen framåt som tur är för oss har vi Izabelle Söderberg som kartläsare.

Totalsumma:
    Till kassan